Arbëri

Lumezi shpreh ngushëllime për vdekjen e ish-prokurorit Jusuf Mejzini

 

Kryeprokurori i shtetit, Aleksandër Lumezi, ka dërguar telegram ngushëllimi me rastin e vdekjes së ish-prokurorit, Jusuf Mejzini.

Ai ka thënë se sh-prokurori Mejzini, punoi në sistemin prokurorial nga 1 shtatori i vitit 1999 deri më 30 nëntor të vitit 2015, duke qenë kështu shembull i një prokurori të ndershëm, profesionist dhe me plot integritet.