Arbëri

Gjobitet me 20 mijë euro Lista Serbe për thyerje të heshtjes zgjedhore

Gjobitet me 20 mijë euro Lista Serbe për thyerje të heshtjes zgjedhore
 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka vendosur ta gjobisë Listën Serbe me 20 mijë euro për thyerje të heshtjes zgjedhore gjatë ditës së zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Mitrovicë të Veriut më 29 nëntor.

Në vendimin e PZAP që ka siguruar KOHA, thuhet se Lista Serbe obligohet që gjobën ta paguajë brenda 15 ditëve.