Arbëri

Punëtorët e Telekomit në protestë

 

Punëtorët e Telekomit kanë dal në protestë para ambienteve ku punojnë për shkak të bllokimit dhe zbrazjes së llogarive bankare, si pasojë e përmbarimit nga ish-operatori virtual Dardafon.

Kryesindikalisti i Telekomit, Lamih Balaj, këtë e ka quajtur zhvatje.