Arbëri

Në Podujevë, vetëm pesë ditë fushatë zgjedhore

Në Podujevë, vetëm pesë ditë fushatë zgjedhore

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që për zgjedhjet lokale në Podujevë, fushata të zgjasë vetëm pesë ditë, nga 23 deri më 27 tetor.

Me nëntë votë për dhe dy kundër është votuar për fushatë pesë-ditëshe, sipas rekomandimit të KOZ-it.