Arbëri

Rregullatori mohon se është shtrenjtuar rryma

Rregullatori mohon se është shtrenjtuar rryma
 

Rregullatori për Energji ka mohuar të martën raportimet se çmimi i energjisë elektrike është ngritur. Sipas një njoftimi nga ZRRE-ja, çmimet s’kanë ndryshuar për konsumatorët shtëpiakë që nga viti 2014, ndërsa për ata komercialë në vitin 2016 ka pasur zbritje deri në 8 dhe për 5 për qind në vitin 2018.

Madje, ZRRE thotë se në vendimin e fundit të Bordit, të marrë më 17 prill 2020, është vendosur që tarifat të mbesin në fuqi si në strukturën tarifore.