Arbëri

Hapje e madhe në Suharekë

Hapje e madhe në Suharekë
Artikull i sponsorizuar

Të mërkurën me 30 shtator 2020, po hapet MELON’S dhe GLO-STORY në Viva Fresh Store në Suharekë! Për këtë hapje, janë përgatitur oferta mbi oferta, me konceptin e RI të zbritjeve - ÇDO DITË LIRË! Tashmë, që të gjithë JU, keni mundësi të gjeni zbritje të mëdha, në shumë modele të veshmbathjeve me plotë ngjyra dhe stil; për femra, meshkuj dhe fëmijë!

Po ashtu, pas renovimit të mrekullueshëm të Viva Fresh Store, së bashku më të, janë përgatitur edhe OFERTA MASIVE me MEGA AKSIONE në shumë produkte; shtëpiake, ushqimore dhe higjienike. Mos harroni, ju presin edhe shumë e shumë surpriza të tjera, duke përfshirë edhe - 30% zbritje në aksesorët e telefonave, në Mobil Shop SAMIRI!