Arbëri

Nesër seanca për Salih Mustafën

I arrestuari i parë i Gjykatës Speciale, Salih Mustafa, të hënën do të paraqitet para trupit gjykues të Dhomave të Specializuara të Hagës në lidhje me pretendimet për krime lufte.

Kjo do të jetë seanca fillestare dhe e njëjta do të jetë e hapur për publikun online, që do të jetë edhe e para e tillë pas 3 vjetësh prej kur Dhomat e Specializuara janë tërësisht juridikisht funksionale.