Arbëri

Nuk ka kuorum për projekt-rezolutat e VV-së dhe PDK-së lidhur me pandeminë

Nuk ka kuorum për projekt-rezolutat e VV-së dhe PDK-së lidhur me pandeminë

Propozim-rezolutat e VV-së dhe PDK-së lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19, nuk kanë mundur të votohen në mungesë të kuorumit.

Për projekt-rezolutën e VV-së kanë marrë pjesë vetëm 25 deputetë në votim dhe për këtë arsye është shtyrë për ndonjë seancë të re.