Arbëri

Përzgjidhet lista e ngushtë për Avokat të Popullit, kritikohet procesi

Janë përzgjedhur kandidatët për Avokat të Popullit, që pritet t’i dërgohen Kuvendit të Kosovës për votim.

Në raportin e panelit përzgjedhës që ka siguruar KTV-ja, i rekomandohet Komisionit për të Drejtat e Njeriut të propozojë Edona Hajrullahun, Naim Qelajn, Xhavit Shalën dhe Enver Hasanin si kandidatë të mundshëm për postin e Avokatit të Popullit, raporton KOHA.