Arbëri

Gastronomët protestojnë nesër: Shpenzime të njëjta ndërsa qarkullimi ditor ka rënë 80%

 

Për të ngritur zërin dhe kërkesat e tyre që i vlerësojnë si legjitime dhe të arsyeshme, gastronomët e Kosovës, nesër do të organizojnë aksion simbolik dhe mbyllje një orëshe të lokaleve duke i dorëzuar simbolikisht çelësat te Qeveria dhe Parlamenti i Republikës së Kosovës.

Sipas tyre, qarkullimi ditor ka rënë me 80% ndërsa puna më e madhe gjatë verës është në orët e mbrëmjes, kohë duhet të mbyllin lokalet për shkak të vendimeve qeveritare.