Arbëri

Hoti u kërkon deputetëve të miratojnë rishikimin e buxhetit dhe marrëveshjet ndërkombëtare

Hoti u kërkon deputetëve të miratojnë rishikimin e buxhetit dhe marrëveshjet ndërkombëtare

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se është shumë e rëndësishme që sot në Kuvend të miratohet rishikimi i buxhetit dhe të ratifikohen marrëveshjet ndërkombëtare për grante dhe kredi.

Kuvendi i Kosovës do të vazhdojë sot nga ora 14:00 seancën e së premtes.