Arbëri

Vdekjet e dyshimta në QKUK: Mjeku i deklaron hetuesisë se problemet me oksigjen zgjatën 1 orë

 

Brenda 72 orësh, në dy njësi të ndryshme të QKUK-së, ku trajtohen pacientët me COVID-19, është raportuar për rënie të presionit të oksigjenit në aparatura furnizuese.

Hetimi i Prokurorisë Themelore në Prishtinë për 6 vdekjet e orëve të para të së dielës në Klinikën Infektive, siç ka mësuar KOHA, ka nisur pas thirrjes nga Infektivja dhe dyshimeve të mjekut kujdestar që lidhen me pamjaftueshmëri të furnizimit të oksigjenit për pacientët.