Arbëri

Veseli kërkon të anulohet protesta e paralajmëruar e organizatave të dala nga lufta

Veseli kërkon të anulohet protesta e paralajmëruar e organizatave të dala nga lufta
 

Kreu i PDK-së, Kadri Veseli, ka kërkuar që të anulohet protesta e paralajmëruar për 9 korrik nga organizatat e dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare e Kosovës dhe ish të Burgosurve Politikë.

Këto organizata kishin paralajmëruar protestën gjithëpopullore me moton “Në mbrojtje të Luftës Çlirimtare”, pas aktakuzave të ngritura nga Zyra e Prokurorit të Specalizuar ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kreut të PDK-së, Kadri Veseli.