Arbëri

Autoshkollat në protestë – kërkojnë mbajtjen e provimeve

 

Federata e Autoshkollave e Kosovës, sot ka organizuar protestë pasi Ministria e Infrastrukturës dhe Mjedisit nuk po mundëson mbajtjen e provimeve.

Rreth 100 vetura të autoshkollave, kanë defiluar nga Fakulteti Teknik deri te Ministria e Infrastrukturës në shenjë proteste, përcjell KP-ja.