Arbëri

Të hënën fillon puna në gjykata dhe KGjK

Foto: KGJK
 

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), duke respektuar rekomandimet e IKSHP-së, nën masat e mbrojtjes nga pandemia COVID-19, thekson se të hënën nis puna në gjykata.

Këshilli Gjyqësor i Kosovës mori vendim që nga 1 qershori 2020 të fillojë puna në të gjitha gjykatat e Republikës së Kosovës, por pa prezencën e mediave dhe publikut, duke zbatuar rekomandimet e IKSHP për masat kundër virusit COVID-19.