Arbëri

Kryetarët e komunave kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Sipas një njoftimi për media, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën, e cila sipas tyre, vlerësohet të jetë pozitive.

AKK-ja thotë se edhe bazuar edhe në rënien ekonomike, faza e dytë duhet të rishikohet dhe të shkurtohet.