Arbëri

100 ditët e Qeverisë Kurti: Menaxhimi i pandemisë dhe inicimi i luftës kundër korrupsionit

Foto: Alban Bujari / Koha
 

Qeveria në detyrë e kryeministrit Albin Kurti, të mërkuren ka mbushur njëqind ditë të punës së saj. Ndonëse me funksione të plota i ka pasur rreth pesëdhjetë ditë, kjo qeveri po vlerësohet se ka menaxhuar mirë pandeminë Covid-19.

Ndërkohë, analistë politikë e kanë përgëzuar atë edhe për inicimin e kundër korrupsionit, në kuadër të shkarkimeve në ndërmarrjet publike.