Arbëri

Çmimi i naftës dhe benzinës në rënie, por ushqimet dhe produktet mjekësorë shtrenjtohen

Çmimi i naftës dhe benzinës në rënie, por ushqimet dhe produktet mjekësorë shtrenjtohen
Foto: Koha / Ilustrim
 

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar “Indeksin e Harmonizuar të Çmimeve të Konsumit” (IHÇK) për muajin prill 2020, ku jep detaje për ndryshimin e çmimeve të produkteve.

Sipas kësaj agjencie, inflacioni mujor i matur nga indeksi i harmonizuar i çmimeve të konsumit ishte (-0.3%) në muajin prill 2020.