Arbëri

Kurti planifikon dy ekipe për dialogun Kosovë-Serbi

Foto: Driton Paçarada / KD
Foto: Koha / Arkiv
 

Kryeministri në detyrë i Qeverisë së Kosovës, Albin Kurti, gjatë vizitës së tij të sotme në Prizren, ka folur ndër tjera edhe për dialogun Kosovë-Serbi.

I pyetur rreth kësaj çështjeje nga gazetarët, Kurti ka thënë se me këshilltarët politikë kanë bërë një plan për dialogun e ardhshëm me Serbinë dhe se i duhen dy ekipe krahas njëra-tjetrës.