Arbëri

Ish-partia e Bahtirit dënon deklaratën e tij për vëllavrasje

 

Ish-partia e Agim Bahtirit, Aleanca Kosova e Re, ka dënuar “gjuhën jodemokratike” që thotë se po përdoret nga politikanët dhe opinionistët, të cilët, sipas AKR-së, “bëjnë thirrje për mosrespektim të rendit kushtetues të Kosovës dhe vullnetit politik të partive politike parlamentare dhe thërasin në vëlla-vrasje”.

Ndonëse nuk i është referuar me emër Bahtirit, AKR-ja ka dënuar "thirrjet për vëllavrasje", deklarim që ka bërë pikërisht kreu i komunës së Mitrovicës së Jugut.