Arbëri

Prokuroria interviston Agim Bahtirin për deklaratën e tij për “vëllavrasje”

Foto: Koha
 

Kryetari i Komunës së Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtir, është intervistuar nga Prokuroria Themelore e Mitrovicës për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “Nxitja e përçarjes dhe mos durimit”.

“Prokuroria Themelore e Mitrovicës ka filluar hetimet ndaj A.B., pasi që dyshohet se i njëjti në një lidhje të drejtpërdrejtë në njërin nga televizionet kosovare ka deklaruar se ‘Presidenti t`i shpallë zgjedhjet, ndryshe mund të ketë vëllavrasje’, me çfarë dyshohet se ka kryer veprën penale ‘Nxitja e përçarjes dhe mos durimit’, nga neni 141 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës”, thotë Prokuroria Themelore e Mitrovicës.