Arbëri

Kurti: Jemi qeveri me detyra dhe jo qeveri e detyruar

Kurti: Jemi qeveri me detyra dhe jo qeveri e detyruar

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, ka reaguar pas votimit të mocionit në Kuvendin e Kosovës, për ta rrëzuar qeverinë e tij.

Ai përmes këtij reagimi, thotë se pa rënë qeveria si përbërje, nuk bëhet dot qeverisja si përmbajtje.