Arbëri

Mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit e Kamenicës protestë para MASHT-it

 

Vazhdojnë kundërshtimet e reformës në arsim në Komunën e Kamenicës.

Kundër reformës në arsim në këtë komunë para Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), kanë protestuar mësimdhënës, nxënës e prindër nga shkolla fillore “Hasan Prishtina”, në Busavatë të Kamenicës, raporton EO.