Arbëri

Avonet kërkon nga MIA-ja pezullimin e punimeve në projektin “Bashkimi i Qytetit” në Ferizaj

 

Rrjeti i OJQ-ve “Avonet” ka kërkuar qasje në dokumente publike në ministrinë e Infrastrukturës dhe Ambientit, lidhur me projektin katër milionësh të ashtuquajtur “Bashkimi i Qytetit” në Ferizaj.

Njëkohësisht, kjo OJQ, ka kërkuar nga ministri Lumir Abdixhiku t’i pezulloi punimet në këtë projekt me arsyetim se janë bërë një varg shkeljesh ligjore.