Arbëri

Mustafa: Të gjithë solidarizohemi me popullin e Turqisë

Foto: Alban Bujari / KD
 

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka ngushëlluar familjarët e viktimave të tërmetit në Turqi.

Përmes një komunikate për media, Mustafa ka thënë se të gjithë qytetarët e Kosovës solidarizohen me shtetin dhe popullin e Turqisë.