Arbëri

21 vite nga rënia e dëshmorëve Talla, Maliqi dhe Durmishi​

 

Para 21 vitesh në Prishtinë kanë rënë heroikisht dëshmorët e kombit Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi

Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi, më 2 dhjetor 1998 ranë në një pritë të forcave serbe në Prishtinë.