Arbëri

Reshjet e shiut e turbulluan ujin në Strugë

Reshjet e shiut e turbulluan ujin në Strugë
 

Qendra rajonale e Shëndetit Publik në Ohër njofton se uji i turbullt në ujësjellësin e Strugës është dyfish më e madhe sesa niveli i lejuar. Nga atje apelojnë që qytetarët të jenë të kujdesshëm, transmeton Alsat-M.

Pasi që vazhdimisht përsëritet problemi me ndotjen e ujit, mund të them se nuk ndërmerret asgjë. Ne vetëm shohim se cila është cilësia e ujit dhe në bazë të kësaj mund të supozojmë se nuk është zgjidhur, se nuk është punuar në këtë rast, që uji të jetë i pastër në çdo kohë”, tha Sasho Toçkov, drejtor i Qendrës së Shëndetit Publik.