Arbëri

LDK u bashkohet kundërshtimeve për zhvendosjen e MKRS-së dhe MBPZHR-së

LDK u bashkohet kundërshtimeve për zhvendosjen e MKRS-së dhe MBPZHR-së

Prishtinë, 7 nëntor - Lidhja Demokratike e Kosovës, përmes një reagimi, të dërguar sot mediave me rrugë elektronike, ka shprehur kundërshtimin ndaj vendimit për zhvendosjen e zyrtarëve të MKRS-së dhe MBPZHR-së nga objekti i tyre pa u siguruar fillimisht një objekt tjetër në pronësi të Qeverisë.

Në reagim thuhet: