Arbëri

Shalës nuk i bëjnë përshtypje deklaratat e ambasadorëve, thotë se u zgjodh nga Kuvendi

Shalës nuk i bëjnë përshtypje deklaratat e ambasadorëve, thotë se u zgjodh nga Kuvendi

Përkundër reagimeve të shumta dhe largimit të Ambasadës amerikane dhe asaj britanike nga Bordi i Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronës, drejtori i saj Naser Shala ka thënë për KTV-në se ai nuk e ka ndërmend te jap dorëheqje nga se është zgjedhur nga deputet e Kuvendit të Kosovës.

Ai ka thënë se e respekton mendimin e ambasadorëve por që nuk pajtohet me deklaratat e tyre të cilat sipas tij janë të ndikuara.