Arbëri

Shpejtim Bulliqi i bashkohet Lëvizjes Vetëvendosje

Shpejtim Bulliqi i bashkohet Lëvizjes Vetëvendosje
 

Kryesuesi i Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, njëherësh ish deputet i LDK-së, Shpejtim Bulliqi ka aderuar në Lëvizjen Vetëvendosje.

Së fundmi, Bulliqi e dha njoftimin e dorëheqjes nga LDK-ja.