Arbëri

Kryeshefi Ekzekutiv i Trafikut Urban thotë se linja për Aeroport po punon me humbje

Kryeshefi Ekzekutiv i Trafikut Urban thotë se linja për Aeroport po punon me humbje
Foto: Koha
 

Pas shumë diskutimeve se a është e nevojshme linja e rregullt e autobusit Prishtinë-Aeroport dhe anasjelltas, para tre muajsh kjo linjë më në fund u lëshua në qarkullim.

Por, ky vendim po del të jetë jo i duhur. Kryeshefi Ekzekutiv i Trafikut Urban në Prishtinë, Lulëzim Rexhepaj, thotë për Ekonomia Online se kjo linjë nuk ka dhënë produktivitetin e pritur, dhe se janë duke operuar me humbje.