Arbëri

MPMS-ja shton kriteret për të përfituar nga Ligji për mësimdhënësit e viteve ‘90

MPMS-ja shton kriteret për të përfituar nga Ligji për mësimdhënësit e viteve ‘90

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) është duke kërkuar dokumente shtesë për aplikuesit që duan të përfitojnë nga Ligji për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të viteve ‘90-‘99.

Ndonëse udhëzimi administrativ për kushtet dhe kriteret e realizimit të së drejtës në kompensim shtesë për punëtorët e arsimit shqip të viteve ‘90 nuk parasheh fatura të tatimit në pronë, MPMS-ja po ua kërkon këtë dokument të gjithë aplikuesve të kësaj kategorie, shkruan sot Koha Ditore.