Arbëri

Gjahu i ATK-së në sezonin e dasmave

Gjahu i ATK-së në sezonin e dasmave
 

Në sezonin e dasmave dhe ahengjeve të tjera, Administrata Tatimore e Kosovës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës kanë filluar aksione kundër shmangies së tatimeve nga bizneset. Nën llupën e ATK-së janë pronarët e restoranteve, sallave, këngëtarët dhe muzikantët e angazhuar për argëtim, kameramanët apo bizneset e xhirimit dhe fotografisë.

Një aksion i gjerë i Administratës Tatimore të Kosovës ka në shënjestër edhe diskotekat në kryeqytet. Cak i këtyre aksioneve të ATK-së gjatë ditës së premte ishin sallat e dasmave në Prizren dhe diskotekat e Prishtinës. Inspektorët e ATK-së, gjatë kontrollit në këto lokacione, kanë hasur në parregullsi të shumta, shkruan sot “Koha Ditore”.