Arbëri

Sot protestohet në Fushë Kosovë për vrasjen e 12 vjeçarit dhe neglizhencën e policisë

Foto: Koha
 

Pasi dje një grup i aktivistëve të Fushë Kosovës mbajtën një aksion simbolik para stacionit policor të kësaj komune pas vrasjes së 12-vjeçarit, sot është paralajmëruar protestë.

Ata protestojnë për, siç thonë, neglizhencën institucionale të policisë dhe gjyqësisë për vrasjen e 12-vjeçarit që ndodhi javën e kaluar.