Arbëri

Kontrabanda e mallrave nga Serbia në veri të Kosovës nuk është ndalur

Kontrabanda e mallrave nga Serbia në veri të Kosovës nuk është ndalur

Kontrabanda me mallra që futen ilegalisht nga Serbia në Kosovë, nuk është zhdukur ende, përkundër një aksioni që ndërmori Policia e Kosovës në maj.

Për këtë Radio Kosova ka siguruar edhe emrat e kontrabanduesve kryesorë në këtë pjesë të vendit. Madje, njëri nga ta flet ekskluzivisht për Radio Kosovën, se si dhe me çfarë intensiteti zhvillohet kontrabandimi i mallrava.