Arbëri

Nesër fillon patrullimi i përbashkët mes policëve të Kosovës dhe Shqipërisë

Nesër fillon patrullimi i përbashkët mes policëve të Kosovës dhe Shqipërisë
 

Ditën e nesërme do të fillojë patrullimi i përbashkët i Policisë së Kosovës dhe i Policisë së Shqipërisë për sezonin veror, kjo pasi një muaj më parë është nënshkruar memorandumi i bashkëpunimit nga autoritetet policore.

Përmes një njoftimi për media, Policia e Kosovës bënë të ditur se turni i parë i zyrtarëve policor të Policisë së Kosovës do të udhëtojë nesër për në Shqipëri.