Arbëri

Dikoviqi pret “përmendore dhe jo aktakuzë” për veprat e kryera në Kosovë gjatë luftës

 

Për sa jemi kujdesur për popullsinë civile shqiptare në Kosovë gjatë kohës së luftës, atje do të duhej të më ngrenin përmendore dhe jo aktakuzë.

Kështu e citon agjencia serbe e lajmeve, FoNet deklaratën e ish-shefit të Shtatmadhorisë së Ushtrisë së Serbisë, gjeneralit në pension Lubisha Dikoviqit, dhënë “Novostit” pas lajmeve se drejtësia në Kosovë ka hartuar kundër tij aktakuzë për krime lufte, transmeton Koha.net.