Arbëri

BE: Sundimi i ligjit të sigurohet në gjithë territorin e Kosovës

 

Bashkimi Evropian ka ftuar për përmbajtje nga Prishtina dhe Beogradi pas operacioneve të policisë së Kosovës me kërkesë të organeve të drejtësisë.

Në një përgjigje për mediat, Maja Kocijançiç, zëdhënëse në BE-së edhe për çështje të zgjerimit dhe politikën e jashtme, ka thënë se “sigurimi i sundimit të ligjit, përfshirë edhe presupozimin e pafajësisë, është një objektivë që BE-ja fuqishëm e mbështetë”.