Arbëri

Vuçiq: Kosova të respektojë qëndrimet e Evropës

Vuçiq: Kosova të respektojë qëndrimet e Evropës
 

Marrëveshjet e nënshkruara nuk duhet të shkelen, dhe kur kjo është një qëndrim i qartë i Evropës, atëherë Kosova do të duhet ta respektojë atë.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se Kosova duhet të respektojë marrëveshjet e nënshkruara me Serbinë.