Arbëri

Ahmeti: Më mirë të ndahen fonde për ndërtimin shtëpive të rasteve sociale në Kosovë, se për Notre Damen

Ahmeti: Më mirë të ndahen fonde për ndërtimin shtëpive të rasteve sociale në Kosovë, se për Notre Damen
 

Kryetari i Komunës së Prishtinës, njëherësh kryetar i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kritikuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për ndarje të mjeteve në rindërtimin e katedrales Notre Dame, e djegur dy ditë më parë.

Ndonëse ka pranuar se kjo tragjedi ka prekur gjithë botën e edhe Kosovën, e po ashtu ka ngjallur edhe solidaritet gjithandej, Ahmeti thotë se fondet të cilat Qeveria i ka ndarë do të ishte mirë t’i ridestinojë për strehim dhe renovim të shtëpive të disa rasteve të rënda sociale.