Arbëri

Sipas Supremes, Apeli jashtëligjshëm e liroi nga akuzat Emin Beqirin

Sipas Supremes, Apeli jashtëligjshëm e liroi nga akuzat Emin Beqirin
Foto: Koha / ilustrim

Jashtëligjshëm është liruar nga akuzat për korrupsion ish-drejtori i Krimeve Ekonomike, Emin Beqiri. Pasi Beqirin e kanë liruar nga akuzat dy shkallët e gjyqësorit, Themelorja dhe Apeli, Gjykata Supreme ka konsideruar që kolegji i gjyqtarëve të Apelit kanë vendosur jashtëligjshëm në favor të Beqirit.

Nga tri burime të ndryshme brenda Gjykatës Supreme, gazeta e ka konfirmuar se javën e kaluar kjo gjykatë ka marrë vendim në lidhje me kërkesën për mbrojtjen e ligjshmërisë që Prokuroria e Shtetit pati bërë për të atakuar vendimin e Gjykatës së Apelit, shkruan sot “Koha Ditore”.