Arbëri

MI-ja thotë se varianti i autostradës së Dukagjinit kah Drini i Bardhë është më i përshtatshmi

Foto: Koha
 

Ministria e Infrastrukturës ka dërguar një komunikatë për media, ku ka thënë se për shkak të debateve të shumta dhe keqinformimit që po shpërndahet nga një grup individësh, “po ju japim detaje rreth përzgjedhjes së variantit final të autostradës së Dukagjinit”.

Fillimisht deri tek përzgjedhja e variantit nga komiteti ndërministror për këtë projekt, MI thotë se janë mbajtur debate publike në të cilat kanë qenë të pranishëm Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, kompania projektuese, njësiti mbikëqyrës e drejtues komunal.