Arbëri

Buxheti i pagave dhe i subvencioneve

Foto: Koha
 

Vetëm pak orë para se të fillonte seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, në të cilën mes të tjerash është shqyrtuar buxheti për vitin 2019, kryeministri Ramush Haradinaj ka liruar nga detyra ministrin e Bujqësisë, Nenad Rikalo, shkruan sot “Koha Ditore”.

Ky ka qenë një nga kushtet që Partia Socialdemokrate i kishte vendosur në këmbim të votës për buxhet, i cili u miratua në seancën maratonike. Aprovimi i Ligjit për buxhet ka shmangur bllokadën qeveritare, të rrezikuar nga mungesa e numrave të Listës Serbe.