Arbëri

Grevës në arsim i bashkohen edhe 20 mijë shërbyes civilë

Foto: Driton Paçarada
 

Derisa greva në arsim ka hyrë në javën e tretë, nga e marta, punën pritet ta bojkotojnë edhe rreth 20 mijë shërbyes civilë.

Sindikata e Administratës Publike të Kosovës dhe ajo e Shërbimit Civil të Kosovës kanë kërkuar nga shërbyesit civilë të nivelit lokal dhe qendror që nga e marta të hyjnë në grevë.