Arbëri

Edhe shkolla “Elena Gjika”i bashkohet grevës

Foto: Koha
 

Stafi i shkollës fillore “Elena Gjika” dje dolën me qëndrim kundër grevës në arsim dhe thanë se në këtë shkollë procesi mësimor do të mbahet i rregullt.

Nxënësit e ndërrimit të parë, që janë nisur për të mbajtur mësimin të hënën në mëngjes, janë kthyer në shtëpi, sepse mësimdhënësit u kanë thënë se do t'i bashkohen grevës, sikur kolegët tjerë të tyre, raporton Koha Ditore.