Arbëri

Mustafa: Viti po përfundon me një qeverisje që premton shumë për kumarin dhe kumarxhinjtë

Mustafa: Viti po përfundon me një qeverisje që premton shumë për kumarin dhe kumarxhinjtë

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka lëshuar kritika të ashpra ndaj Qeverisë aktuale dhe e cilëson vitin e ardhshëm edhe më të vështirë.

Mustafa, shkruan se ky vit po përfundon me një qeverisje që dështoi në fushat themelore por me një premtim të madh për kumarin dhe kumarxhinjtë.