Arbëri

Me lojëra të fatit, Qeveria synon ta ulë papunësinë

Me lojëra të fatit, Qeveria synon ta ulë papunësinë
Foto: Ilustrim
 

Qeveria e ka gjetur formulën se si ta shembë papunësinë dhe shumë të këqija të tjera, me të cilat përballet vendi. Zgjidhjen e sheh te lojërat e fatit, shkruan sot “Koha Ditore”.

Në një koncept-dokument që e ka miratuar javën e shkuar, ekzekutivi e ka vajtuar këtë industri që varfëron qytetarët. Aty ka folur për shumë barriera që i janë vënë asaj dhe ka dhënë zotimin se të gjitha do t’i evitojë, nëpërmjet disa ndryshimeve ligjore.