Arbëri

Bahtiri i bashkohet PDK-së në meze e raki për Ushtrinë

Bahtiri i bashkohet PDK-së në meze e raki për Ushtrinë
 

Agim Bahtiri që po do ta bashkojë Mitrovicën përmes një peticioni me nënshkrime qytetarësh, u është bashkuar zyrtarëve e ish-zyrtarëve të PDK-së në festën me meze e raki për themelimin e Ushtrisë.

Bashkëvendasi i Bahtirit, Kadri Veseli, gati dy javë pas votimit në Kuvendin e Kosovës për transformimin e FSK-së në Ushtri, ka ftuar bashkëpartiakët e tij dhe ish-shefin e tij të partisë, Hashim Thaçin, që me shahirë e meze dhe raki, të festojnë për nisjen e këtij transformimi.