Arbëri

Pesë kushtet me të cilat PSD-ja e arsyetoi votën për buxhetin e vitit që vjen

 

Dardan Sejdiu, shef i deputetëve të PSD-së, parti e cila nga opozita e shpëtoi koalicionin qeverisës duke ia bërë kuorumin për ta votuar buxhetin e vitit të ardhshëm, i ka pasur pesë kushte për një gjë të tillë.

Sejdiu, në fjalën e tij ka thënë se Partia Socialdemokrate e ka shqyrtuar me kujdes projekt-ligjin për buxhet dhe se ka mospajtime në mënyrën se si janë të definuara prioritetet dhe mungesën e një qasje zhvillimore.