Arbëri

Vuçiq “nuk i beson më KFOR-it as NATO-s” në Kosovë

Vuçiq  “nuk i beson më KFOR-it as NATO-s” në Kosovë
 

Beograd, 23 nëntor – Në rrethanat aktuale Serbia do të vazhdojë të silet me seriozitet dhe përgjegjësi, por nuk ka më arsye të ketë besim në misionin e KFOR-it, përkatësisht në NATO-n në Kosovë, meqë gjithë çfarë ka thënë për lëvizjen e njësive ROSU është trillim. Kështu citohet t’i ketë thënë sot presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ambasadorit rus në Beograd, Aleksandar Çepurinit.

Bashkë me Vuçiqin në këtë takim ishte edhe kryeministrja serbe, Ana Bërnabiq.